Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


tudj meg tőbet a szereplőlről

Robert Pattinson ( Edward Cullen)

Született: 1986. május.13.
Születési hely: Anglia, London
Születési név: Robert Thomas - Pattinson
Élet rajz

Robert Pattinson 19 eves volt , mikor felfigyelt Rá egy szakma a Harry Potter a Tűz Serlege ÉS című filmben , melyben a tragikus sorsú Cedric Diggory - t alakította , Harry Potter riválisát , Aki AZ utolsó pillanatban átáll a címszereplő oldalára . Pattinson A Főnix Rendje című Ötödik Potter moedward-cullen-edward-png.pngziban is feltűnik visszaemlékezés formájában . A Londonban élő FIU Egyéb filmjei Mellett Szamos színdarabban is szerepelt , ÉS EGY kisebb szerepben feltűnt a képernyőkön is .


2008-ban. november 27 -en mutatták egy Hazai mozik AZ Alkonyat című filmjét .
2009-ben. november 20 -an Pedig a második részt , AZ Újholdat .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kristen Stewart ( Bella Swan)

Született: 1990. április 9.
Születési hely: USA, Los Angelesbella-swan-twilight-series-2653465-1731-2560.jpg
Élet rajz
Kristen Stewart Jodie Foster oldalán bukkant fel először a filmvásznon David Fincher Pánikszoba című filmjében. Kitűnő alakításával azonnal beleírta magát a filmrajongók emlékezetébe. 2007-ben az Út a vadonba című filmben szerepelt, amelyet Sean Penn rendezett.


A magyar mozik 2008 november 27-én mutatták be az Alkonyat című új filmjét.


 
 
 
 
 
 
 
 
Taylor Laurent ( Jacob Black)

Született: 1992. február 11.
Születési hely: USA, Grand Rapids, Michigan
Születési név: Taylor Daniel Lautner
Élet rajz
Taylor Daniel Lautner 1992. február 11-én született Grand Rapids-ban, Michigan államban. 6 éves korában kezdett karatézni tanulni, Fabiano Karate Iskolájában tanult, és a egy évvel az edzések elkezdése után már versenyeket nyert. Hamarosan meghívták, hogy a hétszeres világbajnok Mike Chattel eddzen, majd 8 évesen felkérték, hogy hazája színeiben induljon a World Karate Association versenyén, ahol bizonyított, hiszen 3 arany érmet nyert és a Junior World Forms and Weapons champion címet. Testépítéssel folytatta „pályafutását”. 2003-ban, 11 évesen megszerezte a fekete övet és számos rangot.jacobblacknewmoontwilightseries72889287071104.jpg
Bár imádta a karatét, Taylor úgy érezte ki szeretné próbálni magát színészként. Ez a ˝kísértése˝ akkor támadt, mikor 7 évesen elment egy meghallgatásra, amit a Burger King hirdetett meg. Bár nem kapta meg a szerepet a reklámban, élvezte a meghallgatást és mondta a szüleinek, hogy kipróbálná magát színészként. Így Taylor és szülei Michigan és California között autókáztak, hogy meghallgatásokra vigyék Taylort. Végül Taylor apja úgy döntött Los Angeles-be költöznek, hogy fiának több esélye legyen a szerepekre.

 
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 13918
30 nap: 150
24 óra: 13